Romige Pasta Met Kip
ca. 25 min
ca. 6/7 porties
Ingrediënten:
600 gram pasta naar keuze
900 gram kippendijen
1 broccoli
1 prei
250 gram witte champignons
1 ui
4 teentjes knoflook
250 ml kookroom
200 gram crème fraîche
200 gram parmezaanse kaas
2 tl zout
1 tl zwarte peper
1 tl uienpoeder
scheutje olijfolie
Bereidingswijze:
1. Snijd de groentes en snijd vervolgens de kip in blokjes.
2. Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de ui voor een paar minuten. Pers de knoflook en voeg deze samen met de kip, zout, zwarte peper en uienpoeder toe.
4. Bak de kip voor een paar minuten en doe samen met de groentes de kookroom en crème fraîche erbij.
5. Laat dit even koken tot de saus wat dikker is geworden. Voeg de parmezaanse kaas toe en kook dit tot een mooi geheel.
6. Tot slot schep je de saus door de pasta.
Smakelijk!